fbpx

KUNDEUTTALELSER

«Det er et privilegium å få ta del i andre menneskers virkelighet.»

Ole Paus, Norsk forfatter og visesanger, 1947-

KUNDEUTTALELSER

«Det er et privilegium å få ta del i andre menneskers virkelighet.»

Ole Paus, Norsk forfatter og visesanger, 1947-

14474329_1094818903966802_4347389171438977024_n
 • «Takker for en fin samtale Ina, liker måten du resonerte på, samtidig som at jeg må si at jeg fikk en veldig trygghetsfølelse på deg med en gang. Det var veldig tydelig at du tok innover deg “signaler” og brukte dette til en slags grunnmur for videre samtale. Samtidig så likte jeg at du ga litt dypere og detaljerte svar. Mye mer presist og korrekt enn hva jeg hadde forventet meg. Deg blir jeg å ringe flere ganger, for veiledning.»

  Ida

 • «Ina er en meget seriøs terapeut. Hun har en egen evne til å se hele mennesket, i ulike sammenhenger. Hun er tydelig og bestemt i sitt virke, noe som gjør at man får tillit til hennes måte å finne svar og løsninger på. Hun viser respekt, er ydmyk for feltet og genuint opptatt av menneskets mange muligheter.

  Jeg har fått svar og hjelp til ulike spørsmål som gjelder mitt liv. Ina har mange strenger som hun spiller på samtidig, noe hun behersker meget godt. Hun er trygg og stødig og anbefales varmt til andre.»

  Gro

 • «Jeg er i utgangspunktet ganske ambisiøs og har alltid hatt store mål og strekke meg etter, men etter noen år som advokat, følte jeg meg tom, utbrent og nedstemt. Jeg følte at ingenting lenger ga mening og at jeg gikk på autopilot.

  Jeg ble varmt anbefalt Ole Martin av en kollega, men siden jeg aldri har prøvd noe lignende tidligere, var jeg vel egentlig litt skeptisk til hva jeg kunne forvente da jeg møtte til første time. Skepsisen varte imidlertid ikke lenge! Allerede etter første time følte jeg meg oppløftet og mer tilstede enn på lenge, og takket være Ole Martins vennlige, innsiktsfulle og profesjonelle væremåte og behandling er jeg nå tilbake der jeg skal være. Absolutt bemerkelsesverdig og noe jeg nå i likhet med min kollega anbefaler varmt til alle jeg kjenner!»

  Morten V

 • «Var spent på hva som skulle skje da jeg kom på hypnosetime hos Ina. Ble mottatt av en blid og trivelig dame. Det var lett å snakke om det jeg ønsket å få hjelp for. Har slitt med sjalusi og indre uro i mange år. Behandlingen varte i en og en halv time. Følte meg trygg og rolig hele tiden. Har i ettertid følt at jeg ikke blir så lett sjalu og at jeg tenker annerledes og mer positivt.

  Fokuserer annerledes. Føler at behandlingen har hjulpet meg. Det skjer ikke over natta, men gradvis merker jeg at jeg det faktisk er forskjell på hvordan jeg tenker og føler.»

  Anita

 • «Jeg har store ambisjoner innen idrett og har trent på høyt nivå i mange år. Etter en del skader, mistet jeg motivasjonen og gleden ved å trene, og resultatene uteble. Etter samtaler/coaching og noen behandlinger med hypnose og massasje er jeg nå tilbake i rett spor. Kroppen kjennes lettere og sterkere, og gleden er tilbake. Jeg har igjen fokus på hvorfor jeg i utgangspunktet valgte å satse på idretten, etter å ha mistet «gangsynet» i en periode, og resultatene blir stadig bedre. Tusen takk!

  Jeg vil fortsatt benytte meg av Ole Martins kompetanse og dyktighet i fremtiden, og vil også på det sterkeste anbefale ham til andre!»

  Petter

 • «Har fått behandling med tankefeltterapi (var det det den «bankingen» het?) og hypnoterapi. Startet denne behandlingen for å få litt mere energi og livsglede. Syns det har hjulpet meg godt, føler jeg har mye mer igjen av dette enn av å gå til vanlig lege. Dette har bidratt til mer bevisstgjøring av ting jeg gjør og tenker. Grunnen til dette er vel at jeg føler Ina er flink i sitt felt og at jeg føler meg trygg på henne, dette er en forutsetning for at man «åpner» seg og er mottagelig for hjelp.»

  Anonym

 • «Hei! Jeg har hatt gleden av å bruke Ina både som healer, terapeut og hypnoterapeut i ca 1 år nå. Hun har hjulpet med min utvikling på mange felt, vært støttende og korrigert, når veien i livet har vært vanskelig å se! Dette er en person med veldig mye menneskekunnskap, og jeg har satt stor pris på å kunne høste av all hennes visdom og på all den roen og tryggheten hun overfører! Er veldig takknemlig for hva hun har bidratt med for meg. Rett dame på rett plass, er det vel et ordtak som sier.»

  Øystein

 • «Jeg vil anbefale Ole Martin på det varmeste til alle som på et eller annet vis føler de står fast i noe de kanskje ikke selv helt kjenner årsaken til.

  Jeg har en lederstilling i en mellomstor bedrift, noe som innebærer stadig møtevirksomhet, hvor jeg blant annet holder foredrag/salgsmøter for andre bedrifter, potensielle kunder og andre ansatte i egen bedrift. Siden jeg slet med en uforklarlig angst/frykt for å tale foran andre mennesker, var dette tidligere en stor belastning for meg og gjorde at jeg faktisk vurderte å bytte jobb, selv om dette ville ha vært et stort tap for meg personlig.

  Etter å ha fått coaching av Ole Martin har jeg nå fått en større forståelse for hvorfor denne frykten oppstod, samtidig som hypnosebehandlingen faktisk har fjernet det meste av den. Jeg føler meg mer fokusert og klar på hva jeg vil oppnå under salgsmøtene og ellers, samtidig som jeg føler meg avslappet og komfortabel med å stå foran andre mennesker. Ole Martin er seriøs og dyktig i hva han driver med, og i tillegg til den varige virkningen, oppleves timene og behandlingen så behagelig og oppklarende, at de er verd et forsøk i seg selv!»

  Thomas G

 • «I de siste årene har jeg gjentatte ganger vært til behandling hos Ina Thorbjørnsen for ulike plager, men mest for stressrelaterte sykdommer. Jeg har vært til healing, EFT og hypnoterapi. Ina har gitt meg forskjellig behandling for mine noe sammensatte plager.

  I fjor sommer hadde jeg store smerter i hælen på den ene foten min, og jeg klarte derfor ikke å tråkke ned på denne. Ina mente at EFT kunne hjelpe meg med dette. Etter en behandlingstid på ca. 20 min med EFT kunne jeg mirakuløst gå på vanlig måte. Har ikke kjent disse smertene siden.

  I de siste 5 årene har jeg drevet med krevende studier i tillegg til å være småbarnsmor. Dessuten fikk jeg en ekstra utfordring med spesifikke lærevansker i matematikk, noe som har utløst stress og panikkangst i form av svelgeproblemer og en følelse av «en klump» i halsen. Jeg har også intens kløe under føttene. Jeg klør meg til blods og har store sprekker av sår på fotsålene. Jeg har ofte fått healing for denne kløen, og da kan jeg føle at det dempes i perioder. Disse behandlingene må gjentas med jevne mellomrom.

  Foran en meget utfordrende eksamen fikk jeg et panikkanfall der jeg trodde jeg skulle dø. Fikk verken til å puste eller svelge, jeg var fullstendig ute av kontroll. Det rant svette av hele kroppen min og jeg var sikker på at slutten var nær. I min omtåkete tilstand ringte jeg til Ina. Hun hørte med det samme hvilken tilstand jeg befant meg i, og ga meg korte, tydelige beskjeder. Jeg fikk ordre om å legge meg ned på sofaen med teppe over meg slik at jeg ikke skulle fryse. Ina startet behandlingen med det samme. Over telefonen fikk jeg hypnoterapibehandling. Det eneste jeg husker var Inas beroligende stemme, men jeg klarte ikke å få med meg hva hun sa. Jeg tror jeg må ha sovnet underveis, for det neste jeg husker var at hun ga meg beskjed om at jeg skulle drikke vann og legge meg. Jeg gjorde som hun befalte og gikk å la meg. Jeg sovnet med en behagelig ro i kroppen, som jeg ikke hadde kjent på lenge. Etter denne grusomme hendelsen er jeg helt overbevisst om at ingen annen behandling kunne ha hjulpet meg så fullstendig og på så kort tid som nettopp hypnoterapi. Og at dette fint kan utføres over telefonen er jeg et levende bevis på.

  Jeg gir Ina mine beste anbefalinger som terapeut. Hun har innsikt og gode kunnskaper om menneskers psyke og reaksjonsmønster, viser forståelse og empati for sine pasienter. Takket være henne har jeg kommet langt i min bearbeidelse av mine stressymptomer.»

  Lise

 • «Jeg føler mer ro og kontroll etter å ha fått behandling av Ole Martin, større balanse i tilværelsen og er mer på plass i nuet. For min del har det i hvertfall hjulpet meg mye med å få tankene på rett plass, slik at jeg har fokus på det jeg skal!»

  Tor Olav Hauge, MMA-utøver.

 • «Første gang jeg oppsøkte Ina var for å få ett tarotlegg, der jeg ville vite litt generelt om livet mitt. Oppdaget raskt at hun visste hva hun holdt på med, for hun var utrolig dyktig og traff vel spikeren på hodet med det meste hun sa. Forstod med en gang at hun hadde spesielle evner, i tillegg til at hun legger kort.

   

  Etter det, begynte jeg å gå til Ina for å få behandling, og har vel stort sett prøvd det meste hun holder på med, og hun har nok hjulpet meg mye mer enn hva hun kanskje er klar over.

   

  Jeg har prøvd:

  – Tarot

  – Hypnose

  – Regresjon

  – Healing og ett par ting til som jeg ikke husker hva heter.

   

  Med hennes klarsyn, og hennes healende evner, har hun hjulpet meg med masse. Hun har hjulpet meg med å se gamle mønster, og hvordan jeg skal bryte disse. Hun har hjulpet meg med selvtilliten min og hvordan jeg skal bli en tryggere/mer sikker person. Hun har gitt meg utrolig mange og gode råd på hva jeg skal gjøre og valg jeg skal ta. Hun har også hjulpet meg med kroppslige problemer/smerter.

  Det er ingen tvil om at Ina har spesielle evner. Hun leser folk veldig godt, og hun har et klarsyn som ikke mange andre har. Hun har en egen evne til å se bak personen, og finne den egentlige årsaken til problemene. Jeg har anbefalt henne til alle jeg kjenner, og alle jeg vet som har vært og fått behandling til henne, har vært strålende fornøyd, i likhet med meg. Jeg er utrolig glad for å ha fått muligheten til bli behandlet av Ina og fått lære henne å kjenne. Jeg har fått en helt annen selvinnsikt og vokst masse som menneske etter jeg begynte å gå i behandling hos henne. Og det finnes ingen tvil om at hun vet hva hun holder på med. Ina er en av de dyktigste terapeutene jeg har gått hos. Og som terapeut er hun helt utrolig. Hun møter mennesker med stor respekt og har en utrolig, behagelig væremåte, som gjør at man føler seg avslappet og trygg. Hun ser menneskene for det de er, og er veldig inkluderende. Mine samtaler med Ina og alle hennes gode råd, har gjort at jeg har fått en bedre hverdag.»

  Kristin

 • “Jeg anbefaler sterkt Ole Martin som Coach for deres organisasjon eller for det enkelte individ. Ole Martin coachet meg grundig og gjennomført gjennom sin genuine interesse for mine behov og for meg som individ. Han anvendte seg av Hypnose under våre Coachingkonsultasjoner. Dette bidro til at den underliggende årsaken fort ble identifisert, og bidro til raskere innsikt og resultat.”

  Dounnia Mourad, EMEA Price & Profitability Manager

 • «Jeg har ofte forholdt meg til den materielle verdenen og fortrengt eller ikke akseptert mine følelser og min identitet. Jeg var alltid rastløs og holdt meg i aktivitet for å unnslippe bildet jeg hadde av meg selv, som en mislykket person ingen kunne elske. Ina har åpnet opp en ny verden for meg gjennom å bevisstgjøre mitt destruktive tankemønster. Gjennom hypnoterapi og samtaler har Ina klart å konkretisere problemene mine og lært meg teknikker for å bearbeide dem. Resultatet er at jeg har oppnådd en mye bedre innsikt i hva som er viktig for meg og dermed en bedre balanse mellom mitt indre og ytre. Ina jobber systematisk og har et sterkt fokus på enkeltmenneskets sinn og sjel. Hun tar deg på alvor og leser deg som en åpen bok.»

  Anonym

 • «Å bli coachet av Ole Martin er en unik erfaring som du kommer til å bære med deg lenge. Jeg har under en periode på tre måneder fått det privilegium å bli coachet ved flere anledninger, både på telefon og ved fysiske møter. Den kompetansen, kunnskapen og de verktøyene som Ole Martin bruker i sine konsultasjoner, med sin fingerspissfølelse og sin intuisjon, skaper magi. En magi som jeg har kunnet fortsette å anvende og ta meg videre i livet. Takket være Ole Martins coaching vet jeg hva jeg vil og skal gjøre.

  Tusen takk!!»

  Therese Mabon, Stockholm, Sverige

 • «Jeg har vært en del plaget med stress og indre uro i forbindelse med traumatiske opplevelser fra barndommen, samt at jeg har diagnosen ADHD. Jeg var kjempestresset da jeg tok turen til Ina, men ble godt tatt imot, med et varmt smil og følte meg velkommen fra første stund. Jeg var litt forkjølt og hostet en del, så Ina startet med å gi meg healing. Jeg kjente straks de gode varme hendene, som ikke bare stilnet hosten, men som også fikk meg til å føle meg rolig og trygg. Så gikk vi i gang med en svært behagelig time med hypnoterapi. Var igjennom en del ubehagelige opplevelser, men jeg følte meg hele tiden trygg. Alt var faktisk helt greit, til tross for de ubehagelige minnene som dukket opp, følte jeg ingen ubehag selv. Kort tid etter ble stresset og traumene helt borte. Har vært til Ina et par ganger etter dette også, med andre plager og fikk samme effekt da også. Hun tok seg også god tid til samtale, da det var en del ting jeg lurte på som hun straks kunne gi meg svar på, bla gjennom kanalisering. Ina er en meget hjertevarm, klok og klarsynt dame med sterke healingevner, som jeg anbefaler på det sterkeste.»

  Torunn