Her er hva andre sier:

 

«Etter å ha prøvd vanlig samtale terapi, følte jeg et behov for en mer aktiv behandlingsform. Før jeg kom til behandling slet jeg med en usikkerhet som gjorde det vanskelig å ta valg med integritet, og jeg kunne snakke hull i hodet til venner og familie og til meg selv. Jeg hadde prøvd å løse problemet med å snakke om det og rasjonalisere ting uten hell.

Før jeg kom til Ole Martin så var mine tanker om hypnose, at det var en mann med tidsur som veiet det foran et svart-hvitt spiralbilde, men jeg fikk en veldig fin opplevelse og følte at jeg ble møtt med respekt og forståelse, jeg gikk fra behandlingene med en større ro og dypere pust. Jeg føler nå en større ro rundt personlige problemer, og føler at utfordringer ikke er vanskelig, men overkommelige. Til andre menn som utsetter og venter med å gjøre noe med utfordringene sine, så er det helt forståelig at det krever mot å rydde opp i følelseslivet sitt, men det finnes et bedre liv enn å holde fast på problemer og frustrasjoner og livet er så mye mer en det, man har lov å leve fritt uten å være slave til emosjonene» 

Tommy

 

«Jeg kom til deg for å få bukt med sjokoladesuget, men oppdaget at møtene med deg var viktig på mange andre områder i livet mitt. Etter første behandling/samtale sluttet jeg å både kjøpe og spise sjokolade. Gjennom samtalene har jeg blitt bevisst at jeg har en ganske bra selvtillit på enkelte områder, men at min dårlige selvfølelse ofte overskygger mye av mine tanker og handlinger. Gjennom samtalene med deg blir jeg bevisst på mine handlinger, både de ubevisste og bevisste, og får en del aha-opplevelser. Jeg opplever at jeg senker garden, og deler mine innerste tanker og følelser, og at de blir møtt på en respektfull måte. Du er også dyktig til å få meg til å se løsningene selv, gjennom konstruktive og gode spørsmål og vinklinger på samtalene.Etter behandlingene føler jeg meg glad og lett til sinns, og kroppen er bestandig veldig avslappa. Jeg er også veldig motivert for å gjennomføre de tingene vi har snakket om at jeg skal trene på. Jeg møter stadig nye utfordringer, å jeg har vært innom mange tema og livsvalg, og føler at jeg klarer å parkere noen av dem etter møtene med deg. Jeg føler at jeg tar mer bevisste valg i hverdagen, og tenker mer gjennom hvorfor jeg tar de valgene og hvorfor jeg handler slik jeg gjør. Jeg tror ingen mennesker er perfekte, og at alle ville ha godt av å sette seg ned med en profesjonell for å lufte tanker og følelser. Gjennom å bli bevisst egen usikkerhet, stress eller dårlige selvfølelse vil man kunne sette seg konkrete mål for å få en endring. Det at man snakker med en profesjonell, gjør at man kan være helt ærlig, uten å ta hensyn til følelser og reaksjoner. hos familie eller venner. Vi trenger alle å ta en liten "pust i bakken" av og til å kjenne på hvordan man egentlig har det. Det viktigste jeg har oppnådd har vært en økt bevissthet på min selvfølelse og væremåte. Det at vi samtidig har fått snakket om hvordan jeg praktisk kan jobbe med å bygge opp selvfølelsen, og endre atferd som ikke er konstruktiv, har bidratt til at jeg har fått en bedre hverdag, særlig i forhold til min jobb"

Beate

 

"Hei og god fredags kveld Ole Martin. Jeg måtte bare sende deg en mld i kveld og fortelle at tur-retur oslo i fly gikk helt UTROLIG! Det frister å ta ord som mirakel, noe helt utrolig mystisk eller trolldom,i bruk. Det gikk med andre ord helt problemfritt. Ukene i forveien og selve turen var akkurat som det var for 10 år siden. Null frykt! Tusen tusen takk, hvordan du gjorde det står som et mysterium for meg. Jeg er bare enormt glad og takknemlig for at det fungerte! God helg til deg og dine:) her jubilerer vi i kveld😊 Hilsen fra JJ

 

"Hei Ole Martin, Ville bare komme med en tilbakemelding. Jeg ble så positivt overrasket over timen jeg hadde hos deg i uken som var! Jeg dro dit og forventet meg/håpet på en «quick fix», men så fikk jeg noe mye bedre og dypere isteden. Tusen takk for hjelpen med det! En «quick fix» høres forlokkende ut, men noe som planter seg på et dypere plan, setter så mye større spor og kan (forhåpentligvis) utrette så mye mer, også på lang sikt. Så tusen takk for hjelpen med det" 

IB

 

"Etter kun to timer med hypnose har jeg kommet mye lengere enn med annen type behandling. Du blir møtt med forstålese på en helt annen måte. når du kommer inn til timen å setter deg,så kjenner man stress å ubehag forsvinne da energien er så behagelig, helt fantastisk å oppleve. Godt å kunne se lyset i enden av tunnelen" 

 EJ